Hak Cipta 2024 | Togel Resmi | Pasti Bayar

SIERADEN VERPANDEN

Een mooie geldsom als onderpand voor jouw waardevolle diamant!.. Oh ja, ook voor andere sieraden, juwelen en munten…

Ben je er niet aan toe om volledig afscheid te nemen van je sieraad, maar je zit even krap bij kas en hebt wat geld nodig, dan is verpanding de perfecte oplossing voor jou. Je besluit om één of meerdere sieraden te verpanden bij ‘T Pandhuis, houdt dan rekening met de volgende voorwaarden:

Ten eerste is het zo dat een verpanding gepaard gaat met een contract; bij ons heeft het contract een looptijd van twee maanden. Schrik niet! Je kunt jouw onderpand op elk moment terughalen, mits je minimaal drie dagen van te voren aangeeft wanneer je deze komt ophalen.

Ten tweede is het zo dat de rente per maand wordt betaald. Stel je komt na drie dagen het onderpand ophalen dan betaal je alsnog rente over een volledige maand. Deze rente bedraagt 4,5% – per maand – over het totaal geleende bedrag, welke je na afloop betaald.

Na de looptijd van twee maanden, kom je de verschuldigde rente betalen en pas dan kan er een nieuwe looptijd ingaan. Weet dat wij vrij specifiek zijn in de objecten die wij als onderpand willen behouden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan horloges van gerenommeerde merken, juwelen, edelmetalen, munten, diamanten en zo meer. Dit heeft voornamelijk te maken met de waarde van de te verpanden voorwerpen, gezien wij een minimum leenbedrag hanteren van €250 na taxatie.

Bij verpanding moet altijd een geldig legitimatiebewijs aangetoond worden, zodat wij er zeker van zijn dat jij het minimum leeftijd (18+) bezit om te kunnen verpanden.