Hak Cipta 2024 | Togel Resmi | Pasti Bayar

Verpanding Horloges

Even krap bij kas? Dan is een tijdige verpanding de perfecte oplossing voor jou!

Weten waar je precies aan toe bent is belangrijk wanneer je een waardevol en uiterst persoonsgebonden horloge gaat verkopen. Om deze reden geven wij uiteraard graag duidelijkheid over het gehele proces. De procedure werkt als volgt:

Om de originaliteit en de status van het horloge vast te stellen wordt deze zorgvuldig opengemaakt. Zo controleren wij of alle (inwendige) onderdelen nog intact zijn en alles naar behoren functioneert. Dit kan tot wel twee werkdagen duren. Op basis van de uitkomst van de controle zal de waarde worden vastgesteld. 

Wanneer het horloge wordt vergezelt door de originele doos en papieren, zal dit resulteren in een absolute meerwaarde.

De inkoop service van “t Pandhuis wordt uitsluitend aangeboden voor merkhorloges welke in het hogere segment vallen. Denk hierbij aan Cartier, Rolex, Breitling enzovoorts. Horloges welke vallen in de zogeheten categorie ‘mode horloges’ zijn absoluut niet aantrekkelijk voor ons, vandaar dat het verkopen van deze horloges aan ons helaas niet mogelijk is.

Bij verpanding moet altijd een geldig legitimatiebewijs aangetoond worden, zodat wij er zeker van zijn dat jij het minimum leeftijd (18+) bezit om te kunnen verpanden.