Inkoop

Direct sieraden verkopen? Bereken nu wat jij kunt krijgen!

Al 13 jaar gegarandeerd de hoogste goudprijs van Roermond. Voor herbruikbare sieraden geven wij meer dan de goudprijs. Dit geldt voor gebruiksvoorwerpen zoals medailles en munten. Maar ook voor zilveren voorwerpen zoals bestek, kandelaars, broodmanden, servies e.d.

Laten we voorop stellen dat duidelijkheid top prioriteit is, dus wanneer u binnenstapt weet u zeker dat u direct antwoord zal krijgen op de mogelijk vragen die u heeft. Alles wordt in uw bijzijn getest en getaxeerd, waarna er ongetwijfeld een bod zal worden uitgebracht op het object. 

Dus… hoe precies wordt het bod opgesteld? Eerst wordt het object zorgvuldig gecontroleerd om duidelijkheid te scheppen waar we precies mee te maken hebben. Wanneer dit is vastgesteld zal er een bod worden gedaan op basis van de huidige koers van goud en zilver. Meerprijs wordt uiteraard gegeven als objecten bezet zijn met diamanten of andere edelstenen, en als het juwelen zijn die wij kunnen verkopen. 

Wanneer de transactie (de betaling) via bankoverschrijving wordt uitgevoerd zullen hier geen kosten aan verbonden zijn, echter als u graag contant betaald wilt krijgen dan wordt er 0,5% van het totale bedrag in rekening gebracht. Dit zijn de kosten die de bank ons doorberekend voor het bestellen van contant geld (dit is maar €5,00 per €1000,00).

Bij het verkopen van jouw objecten aan ‘T pandhuis moet altijd een geldig legitimatiebewijs aangetoond worden, zodat wij er zeker van zijn dat jij het minimum leeftijd (21+) bezit.

Wij Maken Gebruik Van Cookies.

Wat zijn de kosten?

Bijvoorbeeld bij een verpanding van €250,-:

Binnen een maand: 
€250 + €11.25  =
€261.25 

(€11,25 = 4,5% van €250)

Aflossing binnen twee maanden: €250 + €22.50  =  €272.50

(2x €11,25 boven op het leen bedrag)