Inkoop

Direct sieraden verkopen? Bereken nu wat jij kunt krijgen!

Old,And,Broken,Jewelry,And,On,Euro,Banknotes,On,Dark

Gegarandeerd de beste prijs voor jouw sieraden, dat includeert horloges, ringen, diamanten. Zo ongeveer alle sieraden die vallen in het hogere segment.

Laten we voorop stellen dat duidelijkheid top prioriteit is, dus wanneer je binnenstapt weet je zeker dat je direct antwoord zal krijgen op de vragen die je hebt. Waarna er ongetwijfeld een bod zal worden uitgebracht op het object. 

Dus… hoe precies wordt het bod opgesteld? Uiteraard zal het object eerst zorgvuldig worden gecontroleerd om duidelijkheid te scheppen waar we precies mee te maken hebben. Wanneer dit is vastgesteld zal er een bod worden gedaan op basis van de huidige koers van goud en zilver, per karaat.

Wanneer de transactie (de betaling) via bankoverschrijving wordt uitgevoerd zullen hier geen kosten aan verbonden zijn, echter als je graag cash betaald wil krijgen wordt er 0,5% van het totale bedrag in rekening gebracht en afgetrokken.

Bij het verkopen van jouw objecten aan ‘T pandhuis moet altijd een geldig legitimatiebewijs aangetoond worden, zodat wij er zeker van zijn dat jij het minimum leeftijd (21+) bezit.

Shopping Basket