Hak Cipta 2024 | Togel Resmi | Pasti Bayar

Inkoop Horloges

Tijd voor een nieuw horloge? Verkoop uw verouderde horloge aan 't Pandhuis!

Weten waar u precies aan toe bent is belangrijk wanneer u een waardevol en uiterst persoonsgebonden horloge gaat verkopen. Om deze reden geven wij uiteraard graag duidelijkheid over het gehele proces. De procedure werkt als volgt:

Om de originaliteit en de status van het horloge vast te stellen wordt deze zorgvuldig opengemaakt. Zo controleren wij of alle (inwendige) onderdelen nog intact zijn en alles naar behoren functioneert. Dit kan tot wel twee werkdagen duren. Op basis van de uitkomst van de controle zal de waarde worden vastgesteld. 

Wanneer het horloge wordt vergezelt door de originele doos en papieren, zal dit resulteren in een totale meerwaarde.

De inkoop service van ’t Pandhuis wordt uitsluitend aangeboden voor merkhorloges welke in het hogere segment vallen. Denk hierbij aan Cartier, Rolex, Breitling enzovoorts. Horloges welke vallen in de zogeheten categorie ‘mode horloges’ zijn absoluut niet aantrekkelijk voor ons, vandaar dat het verkopen van deze horloges aan ons helaas niet mogelijk is.

Bij het verkopen van uw objecten aan ‘T pandhuis moet altijd een geldig legitimatiebewijs aangetoond worden, zodat wij er zeker van zijn dat u het minimum leeftijd (21+) bezit.

HEEFT U NOG VRAGEN?