Hak Cipta 2024 | Togel Resmi | Pasti Bayar

(Oud) Goud verkopen

Direct sieraden verkopen in Roermond?

Bereken nu direct wat u ontvangt!

Al 14 jaar gegarandeerd de hoogste goudprijs van Roermond. Voor herbruikbare sieraden geven wij meer dan de goudprijs. Dit geldt voor gebruiksvoorwerpen zoals medailles en munten. Maar ook voor zilveren voorwerpen zoals bestek, kandelaars, broodmanden, servies e.d.

Laten we voorop stellen dat duidelijkheid top prioriteit is, dus wanneer u binnenstapt weet u zeker dat u direct antwoord zal krijgen op de mogelijk vragen die u heeft. Alles wordt in uw bijzijn getest en getaxeerd, waarna er ongetwijfeld een bod zal worden uitgebracht op het object. 

Dus… hoe precies wordt het bod opgesteld? Eerst wordt het object zorgvuldig gecontroleerd om duidelijkheid te scheppen waar we precies mee te maken hebben. Wanneer dit is vastgesteld zal er een bod worden gedaan op basis van de huidige koers van goud en zilver. Meerprijs wordt uiteraard gegeven als objecten bezet zijn met diamanten of andere edelstenen, en als het juwelen zijn die wij kunnen verkopen. 

Wanneer de transactie (de betaling) via bankoverschrijving wordt uitgevoerd zullen hier geen kosten aan verbonden zijn, echter als u graag contant betaald wilt krijgen dan wordt er 0,5% van het totale bedrag in rekening gebracht. Dit zijn de kosten die de bank ons doorberekend voor het bestellen van contant geld (dit is maar €5,00 per €1000,00).

Bij het verkopen van jouw objecten aan ‘T pandhuis moet altijd een geldig legitimatiebewijs aangetoond worden, zodat wij er zeker van zijn dat jij het minimum leeftijd (21+) bezit.

Goud Toetsen

1. Een mooie 14 Karaats gouden armband als voorbeeld.

2. Met het gouden sieraad wordt op de steen een toetsstreek aangebracht.

3. Hier is de achtergelaten toetsstreek van gouddeeltjes te zien.

4. Door middel van koningswater (de flesjes in de foto) wordt achterhaald of het goud 14- of 18 karaats is.

5. 14 karaats koningswater wordt over de kras heen gesmeerd.

6. 18 karaats koningswater wordt over de kras heen gesmeerd.

7. Te zien is dat de streep bij het 14 karaats koningswater intact blijft en dat bij het 18 karaats koningswater het goud is opgelost.

8. Nu is vastgesteld dat het een 14 karaats sieraad betreft.